Amafood

Food with right vibrations

Kaj je INFORMIRANA HRANA

S tehnologijo informiranja hrane z amačipom smo dosegli, da ima hrana zopet pravo vibracijo, tako kot izvorna hrana, pridelana pred 100 ali več leti. Embalaža naše hrane je opremljena z amačipom, ki ima kodni zapis, sestavljen iz skrbno zbranih univerzalnih informacij (več kot 30 let raziskav in razvoja), ki nosijo zapise za zaščito in splošno blagostanje ljudi v sožitju z naravo in amafood informacije, ki vplivajo na hrano tako, da ta deluje zdravilno in blagodejno. Vse te informacije se na čip prenesejo s pomočjo orgonskega topa (iznajditelj dr. Wilchelm Reich) v obliki simbolov, numeričnih kod, barv in znakov.

Informacija v AMAČIPU

Amačip informacijo, ki jo nosi v sebi, prenese na hrano in s tem molekulam hrane zopet dvigne energetsko raven in vibracijo. Tako okrepljene molekule pri vnosu v telo dvignejo celicam v telesu vibracijo in energetsko raven, zato organizem hrano bistveno bolje absorbira, kar neposredno vpliva na zdravje in boljše počutje.

Kako nastane hrana s pravo VIBRACIJO

Sestavina v procesu pridelave in transporta poleg pozitivnih informacij, kot so sončna energija, voda in rudninske snovi, prejme tudi negativne informacije, ki prihajajo iz onesnaženega zraka, kislega dežja, od raznih škodljivcev, strojev za pobiranje, transportnih naprav, sredstev itd.

Informirane SESTAVINE

Surovine pred začetkom proizvodnje najprej informiramo pri skladiščenju v posode z amačipi. Surovine so nato skozi cel postopek proizvodnje, vse do pakiranja hrane, informirane z amačipi in varovane s posebnimi zaščitnimi kodami, s katerimi so opremljeni vsi naši stroji in naprave, vključno z vsemi površinami, kjer pride do posrednega in neposrednega stika z živilom. Informirani so tudi zrak, voda in svetloba v naših prostorih. Hrana se na koncu pakira v embalažo, na kateri je natisnjen amačip, ki zagotavlja, da bo hrana do končnega uporabnika prišla nepoškodovana in s pravo vibracijo.

 

Morda vas zanima..