Amafood – Food free from Gluten, Sugar, Lactose

Pravilna količina za obrok

Granola je odlična izbira za popoln obrok zaradi pestrega nabora različnih sestavin. Ker je kompaktna, doziranje le-te ni enako kot doziranje porcije mueslija. Če je obrok za vas skodelica mueslija, naj bo količina granole za tretjino manjša. Vsebnost mešanice oreščkov in semen (zdravih maščob) vas bo nasitila kljub manjši porciji. Maščobe v oreščkih poskrbijo tudi za to, da boste dalj časa siti. Za popoln obrok normalnega človeka je dovolj že 30 g granole Amafood.

Vaša priljubljena jed

Da boste pripravili pravilno količino obroka, priporočamo, da količino stehtate ali uporabite merilno skodelico. Še boljša je odločitev, da postane granola namesto polne skodelice le dodatek oziroma posip za porcijo grškega jogurta. V skodelico grškega jogurta dodajte sveže koščke sadja in ga obogatite z granolo. Pripravljena na takšen način je primerna za večkratno zaužitje čez dan, vsakokrat ko vas zapopade želja po sladici. Naj postane granola vaš priljubljen hrustljav obrok.

Kraljevska sladica in potešitev sle po hrustanju je takoj pri roki … Kadar se ne mudi tako zelo, se lahko sestavljanka pripravi tudi z vanilijevim pudingom.

Morda vas zanima..

Scroll to Top